Welkom

Kynologische opleidingen voor iedereen

banner hondenkoppen

!! Wij stoppen per 31 december 2018 met de opleiding Kynologisch Instructeur, wij gaan ons richten op andere opleidingen !!
Het starten met de opleiding is niet meer mogelijk

In omgang met onze honden is er de laatste jaren (gelukkig) veel veranderd. We besteden niet alleen steeds meer aandacht aan de voeding en de verzorging van onze honden, maar zijn ons ook steeds meer gaan verdiepen in het gedrag van onze viervoetige huisvrienden.

Dit laatste heeft mij geïnspireerd om Kynocademy op te zetten. Een Academie die meer wil zijn dan alleen maar een opleidingscentrum. Kwaliteit, professionaliteit en samenwerking staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Ik hoop dat Kynocademy voor u de sleutel zal zijn tot kennis van honden. Kynocademy gaat verder waar anderen stoppen. Kynocademy is vernieuwend, verbredend en verdiepend.

Patrick Slagboom heeft Kynocademy opgericht na jarenlange ervaring binnen het trainen en begeleiden van honden en hun eigenaren. Onze docenten, zijn professioneel opgeleid en hebben vele jaren ervaring binnen het opleiden, trainen en begeleiden van mensen. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in hondengedrag en in probleemgevend gedrag bij honden, ook hebben we kennis van mensengedrag en zijn wij zeer gedreven om onze kennis en kunde met u te delen.

Durft u deze uitdaging met ons aan te gaan? Meldt u dan aan voor een van de workshops of modules uit ons uitgebreide assortiment.